Hike & Cycle

Hicle Media, websites voor fietsers en wandelaars

Hicle Media

Volop vakantie-aanbod, inspiratie en informatie voor fietsers, wandelaars en outdoorliefhebbers.

Hicle Holidays

Laat je inspireren door Hicle Holidays, de site voor een actieve vakantie, onderdeel van Hicle Media.

Laat je inspireren en zoek in het filter naar jouw actieve vakantie op Hicle Holidays, de website met een gevarieerd aanbod voor fietsers en wandelaars. Van fietsvakanties tot wandelarrangementen en van sfeervolle B&B’s tot comfortabele familiehotels en natuurcampings. Blogs op de site brengen je daarnaast op ideeën voor nieuwe vakantieplannen. Hicle Holidays weet wat fietsers en wandelaars willen en helpt je graag op weg.

Hicle Holidays, de site met het aanbod aan actieve vakanties

www.hicleholidays.com

USA Fietstours

Het doel van USA Fietstours is om het fietstoerisme te promoten. We zijn zelf toerfietsers; we weten wat voor fietsers belangrijk is op vakantiegebied en gaan enthousiast aan de slag met het vinden van nieuwe fietsbestemmingen.

Met USA Fietstours vind je eenvoudig je gewenste fietsvakantie. De tourzoeker op onze site filtert op moeilijkheidsgraad, locatie, datum, evenals op type accommodatie, ondersteuningsniveau, reisduur en zelfs op type fiets. Zodra je een tour hebt gevonden die je interesseert, sturen we je meer informatie. Ook is het mogelijk de tocht rechtstreeks te boeken via de website.

We werken samen met lokale touroperators die gespecialiseerd zijn in fietsvakanties én experts zijn in hun regio. Zij voldoen aan onze veeleisende normen voor het organiseren van fietstochten. Die normen zijn niet beperkt tot de route, maar gelden ook voor de lokale cultuur en de lokale keuken, accommodaties met een lokale charme en de geschiedenis die een plek speciaal maakt.

USA Fietstours presenteert al die tours op één plek, zodat je makkelijk jouw ideale fietsvakantie kunt vinden.

USA Fietstours, een van de sites van Hicle Media

www.usafietstours.com