Hike & Cycle

Hicle Events, events for cyclist and hikers

Hicle Events

Evenementen voor fietsers, wandelaars en outdoorliefhebbers.

Fiets en Wandelbeurs in Gent en Utrecht

De Fiets en Wandelbeurs, een van de Hicle Events, biedt alles fietsers en wandelaars nodig hebben.

Al jaren is de Fiets en Wandelbeurs het leukste én grootste event in Europa voor fietsers en wandelaars. Alles wat je nodig hebt voor een tocht of actieve vakantie, is er te vinden. Van prachtige fiets- en wandelbestemmingen en routes tot outdoormateriaal, gps-toestellen en nog veel meer.

Ruim honderd vrijwilligers geven je graag onafhankelijk advies op info-markten. Ervaren fietsers en wandelaars nemen je mee op hun reizen in het omvangrijke lezing- en workshopprogramma. En vergeet niet de blinkende fietsreisbolides uit te proberen op het grote fietsparcours.

Een ticket voor deze beurs geeft ook toegang tot events die tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs plaatsvinden: E-bike Challenge in België en E-bike Xperience in Nederland. Deze Hicle Events vullen elkaar perfect aan én versterken zo elkaar.

www.fietsenwandelbeurs.nl
www.fietsenwandelbeurs.be

E-bike Challenge Gent

Hicle Events' E-bike Challenge draait om het testen van e-bikes op grote indoor parcoursen.

Testen, testen en nog eens testen. Daar draait het om bij E-bike Challenge, hét testevent voor e-bikes en speedpedelecs in België.

Op een groot indoor fietsparcours is er alle gelegenheid de nieuwste modellen van ongeveer veertig merken uit te proberen. Zoef comfortabel door de hallen en ontdek welke e-bike bij je past. Voor de snelle speedpedelecs is er een apart deel van het parcours ingericht . Daar kun je veilig de topsnelheid van 45 km/u halen.

Een ticket voor deze beurs geeft ook toegang tot de Fiets en Wandelbeurs in Gent (B), die tegelijkertijd in Flanders Expo plaatsvindt.

logo E-bike Challenge

www.ebikechallenge.be

E-bike Xperience Utrecht

Het fietsparcours is het kloppende hart van de E-bike Xperience

E-bike Xperience staat in het teken van het testen van e-bikes en speedpedelecs op grote indoor parcoursen. Het decor daarvoor zijn twee hallen in Jaarbeurs, die voor de gelegenheid omgetoverd zijn tot een waar e-bikewalhalla.

Tijdens de laatste editie waren maar liefst 70 merken present met hun modellen. Keuze genoeg dus! Heb je vragen over de aanschaf van een e-bike? Naast het parcours staan de fietsexposanten in hun stands paraat om die te beantwoorden.

Een ticket voor dit event geeft ook toegang tot de Fiets en Wandelbeurs in Nederland, die tegelijkertijd plaatsvindt in Jaarbeurs.

www.ebikexperience.nl