Maak, bekijk en deel fiets- en wandelroutes.
Hoe werkt het?

Wiki/Accomodaties en Horeca/ Wijngaard Wijndomein Besselinkschans

Wijngaard Wijndomein Besselinkschans

Wijngaard Wijndomein Besselinkschans

De Wijngaard
De wijngaard is een van de grootste aaneengesloten wijngaard van Nederland, hier groeien 10 verschillende resistente druivenrassen waar we de heerlijkste wijnen van maken.

Courtinezaal
Bijzonder vergaderen in het cursuslokaal waar u buiten aan de rand van de wijngaard of bij slecht weer binnen uw presentatie een bijzonder accent kunt meegeven.
Ontspan uzelf en uw gasten na afloop van uw symposium, meeting, met een wijnproeverij in onze eigen wijnstube.

De Wijnstube
Wijndomein Besselinkschans is de plek bij uitstek om comfortabel en ontspannen te genieten dankzij de prachtige en bijzondere wijnstube.
Voor de toerist hebben we de film "Wijnboeren in de Achterhoek" waardoor u een beeld krijgt van de wijnbouw in de Achterhoek. Hierna kunt u een excursie in de wijngaard met proeverij van onze wijnen krijgen.
Voor groepen is het mogelijk wijnproeverijen te boeken in de prachtige wijnstube met terras en uitzicht over de wijngaard.

Het Terras
Op ons grote overdekte terras en het zonneterras met uitzicht over de wijngaard komt u snel tot rust. Het schitterende panorama en de uitstekende service van ons Wijndomein zorgen ervoor dat u de sleur van alledag snel vergeet.
In de zomer verwennen wij u graag met tal van verkoelende rose's, overheerlijke streekproducten en een uitgebreid gebaksbuffet.
Op ons terras bent u de stress van alledag in een mum van tijd vergeten en kunt u heerlijk genieten van de rust van onze wijngaarden rondom de gebouwen.

Streekproducten markt ( winkel)
Geniet van de verscheidenheid in streekproducten, wijnen, accessoires
en diverse leuke en grappige souvenirs.
Maak een wandeling langs de marktkramen en beleef de authentieke sfeer.

 

De tekst in hicle.com/wiki is beschikbaar onder de licentie Creative Commons, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.