Maak, bekijk en deel fiets- en wandelroutes.
Hoe werkt het?

Wiki/Materiaal en Gadgets/ b-grip

b-grip

b-grip, dé revolutionaire oplossing om de foto-/videocamera mee te nemen.b-grip

Reken af met pijn in de nek en schouders, met een zwaaiende camera op uw borst als u loopt, klimt of fietst en met het tijdrovende “rugzak afdoen, camera eruit halen, foto/video maken, camera opbergen, rugzak weer omdoen”. Met de b-grip heeft U veilige en directe toegang tot uw camera.

De b-grip is een universeel en veilig draagsysteem voor uw camera, is onafhankelijk van tassen, draagbanden, nekriemen én ontlast uw nek en schouders. De camera wordt aan de b-grip riem direct op het lichaam gedragen wat grote bewegingsvrijheid geeft. De camera zwaait niet, slaat niet doorlopend tegen uw lichaam als u beweegt en is altijd op uw heup beschikbaar voor snelle foto en video opnames.

De b-grip bestaat uit een plaat die in de statiefschroefdraad onder aan de camera wordt bevestigd en een speciaal ontworpen holster waar de plaat met camera in wordt geklikt. Om onbedoeld loskomen van de camera uit de holster te voorkomen, heeft de b-grip een veiligheidssysteem.

De b-grip wordt bevestigd aan de meegeleverde losse riem, maar via de accessoire Travelkit ook aan de draagriem van een rugzak, waardoor de gebruiker een optimale plaats voor de b-grip kan vinden.

Elke cameraconfiguratie is mogelijk: camerabody, lens, flits, accupack, zolang het gewicht maar onder de 8 kg blijft. Hierdoor is de b-grip te gebruiken door de recreatie fotograaf en de professional, of het nu een compact camera betreft of een zware DSLR of videocamera.

Als extra accessoires zijn, naast de Travelkit, een universele statiefadapter en een handstrap beschikbaar.

De b-grip producten zijn verkrijgbaar bij een beperkt aantal dealers; kijk op www.bgrip-nl.com voor een actuele lijst en voor product foto’s en video’s.


De tekst in hicle.com/wiki is beschikbaar onder de licentie Creative Commons, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.