Maak, bekijk en deel fiets- en wandelroutes.
Hoe werkt het?

Malerweg etp1: van Liebethal naar de Stadt Wehlen

Embed code

Malerweg 1e etappe. De wandelroute Malerweg heeft een totale lengte van 112 km.
Zo´n 68 km van de Malerweg verloopt langs de rechteroever van de Elbe en ligt voor het grootste gedeelte in het Nationale Park Sächsische Schweiz. U wandelt door wilde ravijnen en langs rechte rotswanden, over trappen, soms erg steil en smal, van uitzichtpunt naar uitzichtpunt. Het steeds maar weer veranderende landschap maakt van de Malerweg een van de meest indrukwekkende wandelroutes in Duitsland. Op de smalle paadjes zijn stevige schoenen en een vaste tred een vereiste.

De linker Elbeoever, waar ca. 44 km van de Malerweg verloopt, wordt gekenmerkt door een open en vlak landschap. Op weg terug naar Pirna heeft u een prachtig en weids uitzicht op de tafelbergen zoals de Papstein en de Pfaffenstein. Een bezoek aan de direct aan de route gelegen Vesting Köningstein, is beslist de moeite waard.

Type of route: Hiking

Length: 26.5 km

GPS file: GPX file

Created: 22-01-2012 Updated: 22-01-2012 by: Saksen Werelds


Saksen Werelds

REIZEN EN VAKANTIE IN SAKSEN (SACHSEN):
LAND VAN BELEVENISSEN
Saksen is de toeristische ontdekking van de laatste tijd. Steeds meer mensen genieten van de rijke cultuur, de boeiende geschiedenis, de mooie natuur, bruisende steden, gezellige marktstadjes, fantastische kuuroorden en vele attracties en bezienswaardigheden. Ook voor liefhebbers van goed eten en drinken is het land een aanrader. Cultuur of natuur. Een actieve of relaxte vakantie. In Saksen kan het. Beleef een onvergetelijke ontdekkingsreis.

More routes of Saksen Werelds