Maak, bekijk en deel fiets- en wandelroutes.
Hoe werkt het?

Adverteer

***Eerste 50 hicle-premiumaccounts gratis***

Interesse? Lees verder en stuur een mailtje naar hicle.com@gmail.com voor meer informatie.


Adverteren

Hicle biedt u de mogelijkheid om uw merk of product op bijzondere wijze onder de aandacht van uw doelgroep te brengen, namelijk door middel van voor relevante content in de opmaak van uw organisatie.

Zo kunt u één of meerdere wandel- of fietsroutes aanmaken op Hicle en uw eigen pagina in uw eigen opmaak en met eigen logo weergeven, zoals BestWineRoutes.com heeft gedaan (zie ook het plaatje hieronder). U kunt uw routes door middel van ‘widget’ op uw eigen site plaatsen, waarmee uw site een mooie extra toepassing krijgt. Hier ziet u hoe Hardlopen Amsterdam gebruik maakt van deze mogelijkheid. Het plaatsen van een dergelijke widget is overigens erg eenvoudig, hier leest u hoe het werkt.

Hardlopen amsterdam adverteert op hicle

Uw routes op hicle zijn via een facebook-app op de facebookpage van uw organisatie te plaatsen. Hiermee bespaart u de kosten die gepaard gaan met de ontwikkelingskosten voor een facebook-app met de routes van uw organisatie. De facebook-app is te bewonderen op de facebookpagina van BestWineRoutes en is éénvoudig te installeren via uw persoonlijke hicle-profiel.

Om de drempel te verlagen en te laten zien hoe eenvoudig een en ander is, maken wij graag uw eerste route gratis aan. Stuur uw logo, PMS kleur, eventuele foto en uiteraard een route in binnen- of buitenland (beschrijving of kaartje) naar hicle.com@gmail.com en wij maken een account aan voor u en tekenen de eerste route gratis in.

Wilt u meer weten of eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden dan kunt u ons altijd bereiken via:hicle.com@gmail.com

Naast adverteren via uw eigen account kunt u adverteren via banners en advertorials. Hiervoor hanteren wij de onderstaande tarieven:

Maak nu gebruik van de speciale introductieaanbieding en krijg de eerste 2000 impressies voor 50% van de prijs.

Tarieven in CPM (per 1000 impressies)
Medium rectangle (300×250) € 10,-
Nieuwsbrief Topbanner (468×60) € 5,-

Aanleverspecificaties
Animating GIF, JPG, PNG afbeelding van de bovengenoemde grootte.
Een bijbehorende link

Uiteraard bieden wij ook speciale mogelijkheden om te adverteren, zoals video-advertenties, een viral of quiz (zie voorbeeld). Neem voor de mogelijkheden contact op met hicle.com@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Het Hicle Team

Ps: Hicle is gelieerd aan de Fiets- en Wandelbeurs