B2B

Get to know our B2B-activities and services.

Hicle Outdoor

×

Een nieuw totaalevenement, voor iedereen die graag buiten sport of actief recreëert. Hicle Outdoor is fietsen, wandelen, klimmen, mountainbiken en meer…. En Hicle prikkelt je om nieuwe gebieden of activiteiten te ontdekken onder het motto: ‘Hicle the world!’

Flanders Expo in Gent (B) vormde 18 en 19 februari 2017 het decor voor de eerste editie van dit evenement. De bekende Fiets en Wandelbeurs, het nieuwe event e-bike Challenge en Mount Expo maakten er deel van uit. In totaal bezochten 15.532 liefhebbers dit event, een groot succes. De volgende editie van Hicle Outdoor is op 10 en 11 februari 2018, opnieuw met e-bike Challenge, Fiets en Wandelbeurs en Mount Expo.

hicle stel

Wat valt er straks te beleven in Flanders Expo?

De succesvolle Fiets en Wandelbeurs biedt een compleet programma voor fietsers en wandelaars. Mét:

  • lezingen
  • fietsen
  • activiteiten voor de kids
  • informatiemarkten
  • pelgrimspaviljoen
  • outdoormateriaal
  • bestemmingen etc.

e-bike Challenge, een must-do als je je oriënteert op de aankoop van een fiets met trapondersteuning. Testen, testen en nog eens testen op uitdagende indoor fietsparcoursen, daar draait e-bike Callenge om. Keuze genoeg, want alle bekende merken presenteren er hun collecties e-bikes, e-mountainbikes en speed pedelecs.

Bergsporters opgelet! Mount Expo is het evenement van de Vlaamse Klim- en Bergsportfederatie vzw. Je maakt als beginner kennis met alle takken van de klim- en bergsport. Heb je al ervaring? Ook dan stilt het event je honger.

Belangrijk

Een kaartje voor een van deze events, geeft gratis toegang tot alle andere. Drie events dus op het brede gebied van outdoor voor de prijs van één ticket!